Pomazánka z tresčích jater

Recept na výbornou pomazánku z tresčích jater, která je vynikající na chuťovky.


3.211x
35 min

Postup přípravy

Cibuli a okurku nasekáme na jemno. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Červenou papriku nakrájíme na kousky.

Tresčí játra dáme bez oleje do misky, kde je vidličkou rozmačkáme. Přidáme lžíci pomazánkového másla, sůl, mletý pepř, nasekanou cibuli, kyselou okurku a vejce. Vše na pomazánku z tresčích jater promícháme nejlépe vidličkou. Podle potřeby přidáme máslo nebo vejce, abychom vytvořili kompaktní směs.

Pomazánku z tresčích jater mažeme ve slabší vrstvě na kolečka rohlíků a ozdobíme kousky červené papriky.
user-icon

autor Conny


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka z tresčích jater

Zpět na recept