Vaření.czReceptyPomazánka z tresčích jater se zeleninou

Pomazánka z tresčích jater se zeleninou

Recept na chutnou pomazánku z tresčích jater a vařené zeleniny. Na toustech je skvělá!


3.914x
30 min

Ingredience

1 kscibule
0.5 ksceler
100 gmajonéza
2 ksmrkev
1 ksčervená paprika
2 kssterilované okurky
1 konzervatresčí játra

podle chuti

sůl
pažitka
citronová šťáva
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme společně s očištěnou červenou paprikou na drobné kostičky. Přichystáme si konzervu tresčích jatýrek, celer s mrkví očistíme a uvaříme doměkka. Sterilované okurky nakrájíme nadrobno. Vychladlou zeleninu pokrájíme na malé kostičky, přidáme cibuli, okurky, papriku a nakonec vidličkou rozetřená játra. Vše dobře promícháme, spojíme majonézou a podle chuti pomazánku osolíme, opepříme a okyselíme citronovou šťávou. Můžeme doplnit nasekanou pažitkou. Pomazánku z tresčích jater se zeleninou ihned mažeme na opečené plátky veky, výborně chutná i na klasických topinkách.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomazánka z tresčích jater se zeleninou

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena