Pomazánka z tresčích jater se zeleninou

Recept na chutnou pomazánku z tresčích jater a vařené zeleniny. Na toustech je skvělá!


3.914x
30 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme společně s očištěnou červenou paprikou na drobné kostičky. Přichystáme si konzervu tresčích jatýrek, celer s mrkví očistíme a uvaříme doměkka. Sterilované okurky nakrájíme nadrobno.

Vychladlou zeleninu pokrájíme na malé kostičky, přidáme cibuli, okurky, papriku a nakonec vidličkou rozetřená játra. Vše dobře promícháme, spojíme majonézou a podle chuti pomazánku osolíme, opepříme a okyselíme citronovou šťávou. Můžeme doplnit nasekanou pažitkou.

Pomazánku z tresčích jater se zeleninou ihned mažeme na opečené plátky veky, výborně chutná i na klasických topinkách.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka z tresčích jater se zeleninou

Zpět na recept