Pomazánka z mozzarelly

I pufované chlebíčky mohou chutnat výjimečně. Namažeme je pomazánkou bohatou na mozzarellu a dochutíme zeleným pepřem.


3.110x
15 min

Postup přípravy

Mozzarellu scedíme a vidličkou v misce, ve které budeme pomazánku připravovat, rozdrobíme. Můžeme ji i nastrouhat, pomazánka bude ještě jemnější. Křen očistíme a nastrouháme. K mozzarelle přidáme kelímek bílého nízkotučného jogurtu, lžíci křenu a soli podle chuti. Doplníme o mletý nebo drcený zelený pepř, pár kuliček si připravíme na ozdobu. Přidáme trochu kmínu a provensálského koření. Pomazánku dáme vychladit. Pomazánku z mozzarelly klademe lžičkou na pufované (nejlépe rýžové) chlebíčky. Přidáme čtvrtku camembertu se zeleným pepřem a ozdobíme pepřovými kuličkami. Chlebíčky s pomazánkou z mozzarelly vzápětí podáváme.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka z mozzarelly

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena