Pomazánka z makrely

Jemná pomazánka z uzené makrely, při jejíž přípravě opět využijeme mikrovlnou troubu.


3.199x
15 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, jemně pokrájíme a vložíme do polévkové mísy, kterou zakryjeme potravinářskou fólií. Tu na několika místech propíchneme a vše dáme do mikrovlnné trouby a vaříme minutu při plném výkonu. Potom sundáme fólii a odstavíme.

Z ryby odstraníme kůži a kosti, pokrájíme na kousky a vložme do mixéru spolu s cibulí.

Do mísy po cibuli dáme máslo a vložíme na 2 minuty do mikrovlny 50% výkonu. Poté jej se všemi ostatními přísadami a surovinami přidáme do mixéru a umixujeme hladkou pomazánku.

Když je pomazánka z makrely hotová, nalijeme ji do vypláchnuté formy na srnčí hřbet a necháme v chladu ztuhnout.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka z makrely

Zpět na recept