Pomazánka z játrovky

Dobrá svačina, večeře a pohoštění.


3.810x
15 min
1×

Ingredience

0.5 kostkymáslo
1 ksmalá cibule
1 lžíceplnotučná hořčice
3 kssterilované okurky
4 ksvejce natvrdo
1 plechovkajátrová paštika
1 lžícevepřové sádlo

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a oddělíme žloutek od bílku. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně tak okurky a odložené bílky. Žloutky našleháme s máslem a sádlem, přidáme paštiku (velkou konzervu), hořčici a ještě zašleháme, pak přidáme rozsekanou cibulku, okurky a bílky. Pomazánku z játrovky ochutíme solí a pepřem. Pomazánku z játrovky můžeme hned mazat nebo odložit do chladničky na pozdější použití. Mažeme na pečivo, můžeme použít i na chlebíčky či chuťovky.
user-icon

autor neligrej

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomazánka z játrovky

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena