Pomazánka z hovězího

Masová pomazánka namazaná na krajíčky chleba a ozdobená ředkvičkami chutná skvěle.


5.09x
30 min

Ingredience

1-2 kscibule
1 lžícehořčice
50 ganglická slanina
2 kskyselá okurka
2 ksvejce natvrdo
mletý černý pepř
2 lžícepomazánkové máslo
250 gvařené hovězí maso

podle chuti

sůl
pažitka

na ozdobu

ředkvičky

Postup přípravy

Vařené hovězí maso z polévky pomeleme spolu s anglickou slaninou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně tak kyselé okurky a vařená vejce. Pažitku nasekáme. Maso přendáme do misky, přidáme hořčici, cibuli, okurky, pažitku, vejce, pomazánkové máslo a podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku necháme v chladu odležet. Pomazánku z hovězího mažeme na čerstvý chléb a ozdobíme kolečky ředkviček.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomazánka z hovězího

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena