Pomazánka z celeru

Pomazánka ze sterilovaného celeru. Výborná i jako salát.


2.911x
10 min

Ingredience

100 gmajonéza
150 geidam
1 ksbílý jogurt
4 ksvejce natvrdo
1 sklenicesterilovaný celer
100 gměkký salám

podle chuti

sůl
pažitka
mletý černý pepř

Postup přípravy

Nudličky sterilovaného celeru si nasekáme na menší kousky. Sýr a salám si nastrouháme najemno, vejce uvařená natvrdo si také nasekáme najemno. Všechny suroviny dáme do misky. Přidáme jogurt a majonézu. Pomazánku osolíme a opepříme podle chuti. Nakonec posypeme sekanou pažitkou nebo petrželkou. Pomazánku z celeru můžeme podávat na světlém i tmavém pečivu. Nebo jako součást obložené mísy.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomazánka z celeru

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena