Pomazánka s chutí uzených šprotů

Recept na pomazánku z tvarohu, cibulky a nálevu z konzervy šprotů.


3.45x
15 min
1×

Postup přípravy

Otevřeme krabičku s uzenými šproty a do hlubokého talíře necháme dokonale vytéci její obsah - nálev z rybek. Rybičky na pomazánku nepoužíváme, můžeme si z nich připravit jiný pokrm.

K nálevu přidáme měkký tvaroh nebo sýr Lučina, cibulku, pepř, sůl a rozetřený stroužek česneku. Vše dokonale rozetřeme vidličkou na pomazánku.

Pomazánku s chutí uzených šprotů mažeme na kousky rohlíku, veky nebo bagety a ozdobíme (na tácku) nasekanou pažitkou. Podáváme lehce chlazené jako chuťovky
k večerní párty.
user-icon

autor DROBEK


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka s chutí uzených šprotů

Zpět na recept