Polská vejce

Předkrm z vajec a křenu.


3.0128x
30 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Křen osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme asi hodinu rozležet. Šlehačku ušleháme dotuha. Vychladlá vejce rozpůlíme a řeznou stranou položíme na talířek. Ušlehanou šlehačku lehce osolíme, jemně vmícháme uležený křen a vše navrstvíme na vejce. Nakonec polská vejce lehce opeříme a ozdobíme koprem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polská vejce

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z polské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena