Polévka "Žebračka"

Obyčejná, ale i sváteční polévka pro méně majetné lidi.


3.199x
25 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a rozpůlíme. Cibuli, sůl, kmín a vše povaříme. Cibuli vyjmeme, žloutek rozšleháme ve smetaně a za stálého míchání přidáme do polévky. Již nevaříme, pouze prohřejeme. Dochutíme a podáváme.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polévka "Žebračka"

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena