Vaření.czReceptyPolévka z vepřového srdce

Polévka z vepřového srdce

Opět jedna z ne příliš tradičních polévek.


3.063x
60 min

Postup přípravy

Vepřové srdce rozpůlíme a dobře omyjeme. Zalijeme osolenou vodou a v tlakovém hrnci vaříme doměkka. Zvlášť připravíme z tuku a mouky světlou jíšku, zředíme ji prochladlým vývarem, dobře našleháme a povaříme. Přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu a jen krátce povaříme. Do polévky pak vložíme na malé kousky pokrájené srdce a uvařené nudle. Polévku z vepřového srdce podáváme zdobenou jemně usekanou pažitkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polévka z vepřového srdce

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena