Polévka z vepřového srdce

Opět jedna z ne příliš tradičních polévek.


3.063x
60 min

Postup přípravy

Vepřové srdce rozpůlíme a dobře omyjeme. Zalijeme osolenou vodou a v tlakovém hrnci vaříme doměkka.

Zvlášť připravíme z tuku a mouky světlou jíšku, zředíme ji prochladlým vývarem, dobře našleháme a povaříme. Přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu a jen krátce povaříme.

Do polévky pak vložíme na malé kousky pokrájené srdce a uvařené nudle.

Polévku z vepřového srdce podáváme zdobenou jemně usekanou pažitkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka z vepřového srdce

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.