Polévka z květáku a kořenové zeleniny

Vynikající zeleninová polévka vylepšená párkem.


3.177x
45 min

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky. Květák rozebereme na růžičky. Kapustu nakrájíme a párky nakrájíme na kolečka.

Osmažíme ji na tuku, podlijeme vodou, osolíme a povaříme. Potom přidáme květák, pokrájenou kapustu, hrášek a párky. Vše vaříme doměkka.

Zatím si připravíme z másla a jíšky světlou jíšku.

Když je zelenina měkká, přidáme jíšku, vegetu a necháme přejít varem.

Hotovou polévku podáváme sypanou sekanou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka z květáku a kořenové zeleniny

Zpět na recept