Vaření.czReceptyPolévka z květáku a kořenové zeleniny

Polévka z květáku a kořenové zeleniny

Vynikající zeleninová polévka vylepšená párkem.


3.177x
45 min

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky. Květák rozebereme na růžičky. Kapustu nakrájíme a párky nakrájíme na kolečka. Osmažíme ji na tuku, podlijeme vodou, osolíme a povaříme. Potom přidáme květák, pokrájenou kapustu, hrášek a párky. Vše vaříme doměkka. Zatím si připravíme z másla a jíšky světlou jíšku. Když je zelenina měkká, přidáme jíšku, vegetu a necháme přejít varem. Hotovou polévku podáváme sypanou sekanou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polévka z květáku a kořenové zeleniny

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena