Polévka z kuřecích krků

Jednoduchá a levná polévka z kuřecích krků.


2.9341x
60 min

Postup přípravy

Kuřecí krky uvaříme ve vroucí vodě. Zatím si očistíme cibuli a zeleninu a vše nakrájíme nadrobno. Když je maso měkké, krky vyndáme a necháme trochu vychladnout. Maso z krků obereme. Ve druhém kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli a necháme ji zesklovatět. Přidáme kořenovou zeleninu. Podléváme vývarem z uvařených krků. Když je zelenina poloměkká, přidáme brokolici, petrželku a kostku bujonu. Nakonec přilijeme zbytek vody, vložíme maso z obraných krků, podle chuti osolíme, opepříme a krátce povaříme. Hotovou polévku podáváme ihned.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polévka z kuřecích krků

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena