Polévka z kuřecích krků

Jednoduchá a levná polévka z kuřecích krků.


2.9341x
60 min

Postup přípravy

Kuřecí krky uvaříme ve vroucí vodě. Zatím si očistíme cibuli a zeleninu a vše nakrájíme nadrobno.

Když je maso měkké, krky vyndáme a necháme trochu vychladnout. Maso z krků obereme.

Ve druhém kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli a necháme ji zesklovatět. Přidáme kořenovou zeleninu. Podléváme vývarem z uvařených krků. Když je zelenina poloměkká, přidáme brokolici, petrželku a kostku bujonu. Nakonec přilijeme zbytek vody, vložíme maso z obraných krků, podle chuti osolíme, opepříme a krátce povaříme.

Hotovou polévku podáváme ihned.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka z kuřecích krků

Zpět na recept