Polévka z kachních kostí

K nedělnímu obědu byla kachna a zbyl z ní jen pekáč šťávy a obrané kosti. Využijeme to tedy k přípravě polévky.


2.9130x
75 min

Postup přípravy

Kosti z upečené kachny roztlučeme. Horkou vodou vypláchneme pekáč po kachní pečeni a v této vodě vyvaříme připravené kosti. Vývar přecedíme na očištěnou zeleninu, osolíme, opepříme a uvaříme zeleninu téměř do měkka. Vmícháme jíšku připravenou z másla a mouky, krátce povaříme a podáváme ozdobené sekanou pažitkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polévka z kachních kostí

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena