Polévka z kachních kostí

K nedělnímu obědu byla kachna a zbyl z ní jen pekáč šťávy a obrané kosti. Využijeme to tedy k přípravě polévky.


2.9130x
75 min

Postup přípravy

Kosti z upečené kachny roztlučeme. Horkou vodou vypláchneme pekáč po kachní pečeni a v této vodě vyvaříme připravené kosti.

Vývar přecedíme na očištěnou zeleninu, osolíme, opepříme a uvaříme zeleninu téměř do měkka.

Vmícháme jíšku připravenou z másla a mouky, krátce povaříme a podáváme ozdobené sekanou pažitkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka z kachních kostí

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.