Polévka s vejcem

Potřebujeme jen málo času a polévka, která má pěknou žlutou barvu (jako slepičí), je hotová.


3.312x
10 min

Postup přípravy

Rozpustíme v hrnci na polévku 1 lžíci tuku, do toho dáme 1 vrchovatou lžíci krupice a mírně osmahneme, poté rozbijeme vejce a mícháme tak dlouho, až se udělají menší drobky. Zalijeme vodou, provaříme, přidáme masox, okořeníme krájenou petrželkou. Kdo chce, může do polévky přidat i jemně nastrouhanou mrkev. Polévka je pro 4 osoby.
user-icon

autor Staňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polévka s vejcem

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena