Polévka s čínským zelím

Výtečná polévka s masovými kuličkami a čínským zelím a žampiony.


2.91033x
60 min

Postup přípravy

Bůček nebo vepřové ramínko umeleme. Maso důkladně smícháme se zázvorem, kmínem, kypřícím práškem, solamylem a vodou. Takto připravenou masovou směs promícháme a dvěma lžičkami z ní tvarujeme knedlíčky, které zavařujeme do vroucí vody ochucené vegetou.

Po patnácti minutách varu přidáme do základu polévky zelí nakrájené na nudličky a žampiony a vaříme dalších pět minut. Před koncem varu polévku dochutíme solí nebo vegetou.

Polévku s čínským zelím rozdělíme na talíře a můžeme podávat.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka s čínským zelím

Zpět na recept