Pohankový nákyp s tofu a praženými mandlemi

Netradiční recept nejen pro zastánce zdravé výživy.


4.716x
30 min
2×

Postup přípravy

Pohanku zalijeme a povaříme s dvojnásobným množstvím vody. Nakrájíme nadrobno rajčata, papriku a nastrouháme tofu.

Na pánvi rozpálíme olej, nasypeme mandle a osmažíme dozlatova. Přidáme nastrouhané tofu, pokrájenou zeleninu a okořeníme špetkou koření z každého druhu. Chvíli smažíme, zalijeme trochou vody a podusíme. Dále přidáme uvařenou pohanku, vyvaříme vodu a pod pokličkou necháme dojít.

Servírujeme s praženým sezamem, který jemně pomeleme a osmažíme se solí, nebo s petrželí a zeleninovou oblohou podle sezónního výběru.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pohankový nákyp s tofu a praženými mandlemi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Indická