Pohanka s bryndzou

Neobvyklý, ale chutný a zdravý recept.


5.016x
30 min
1×

Ingredience

200 gcibule
350 gpohanka
180 gbryndza

podle chuti

olej
koření
bylinkové máslo
mořská sůl

na ozdobu

petrželová nať

Postup přípravy

Na suché pánvi osmahlou pohanku zalijeme vodou, přidáme kostky cibule, sůl a vaříme. Po chvíli varu necháme dojít pod pokličkou.

Do hotové pohanky vmícháme bryndzu, dochutíme bylinkovým máslem, olejem, solí a popřípadě kořením podle vlastní chuti.

Pohanku s bryndzou podáváme ozdobenou nasekanou petrželovou natí.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pohanka s bryndzou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.