Vaření.czReceptyPodmáslový chléb z domácí pekárny

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Jednoduchý recept pro přípravu chleba v domácí pekárně.


4.628x
160 min
1×

Ingredience

1 lžičkacukr
1 lžičkasůl
375 mlpodmáslí
500 ghladká mouka
2 lžičkyinstantní droždí

Postup přípravy

Do nádoby pekárny postupně dáme nejprve tekuté ingredience, tedy podmáslí. Na podmáslí postupně vsypeme suché ingredience - mouku, sůl, cukr a droždí. Na pekárně zapneme program Basic nebo jiný základní (podle typu pekárny). Po upečení ponecháme chléb chvíli v prostoru pekárny, poté nádobu s chlebem vyjmeme. Podmáslový chléb z domácí pekárny podáváme vychladlý.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Podmáslový chléb z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena