Podmáslová buchta

Recept na vynikající buchtu pro ty, kteří mají rádi podmáslí.


4.229x
45 min
2×

Ingredience

2 lžíceolej
1 ksvejce
3-4 lžícekakao
0.5 lpodmáslí
30 dkgcukr krupice
35 dkgpolohrubá mouka
1 lžičkajedlá soda

Postup přípravy

Vyšleháme cukr s vejci do pěny, přidáme podmáslí a zamícháme. Poté přidáme kakao a olej, vše důkladně promícháme a po malých částech přidáváme mouku s jedlou sodou. Těsto vlijeme na olejem vymazaný a hrubou moukou či strouhankou vysypaný plech či jinou formu. Můžeme i do dortové a po upečení natřít uprostřed dortovým krémem. Formu vložíme do předehřáté trouby a upečeme Po upečení ozdobíme buchtu podle své fantazie - marmeláda, krém, kokos, čokoláda. Podmáslová buchta je výborná jak teplá, tak studená.
user-icon

autor Lenuškah

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Podmáslová buchta

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena