Podmáslí s mátou a broskvemi

Nápoj z podmáslí, broskví a máty podporuje zaživání a posiluje imunitní systém.


3.0536x
30 min
1×

Postup přípravy

Broskve omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Opláchneme mátu. Pár hezkých lístků si schováme na zdobení a zbytek lístků natrháme.



Půlku jedné broskve nakrájíme na malé kostičky a smícháme ji s trochou citronové šťávy.



Zbytek citronové šťávy, broskví a lístků máty jemně rozmixujeme. Pak přilijeme nízkotučné podmáslí. Měli bychom tím získat 1 litr nápoje.



Podle zralosti broskví a jejich sladkosti vmícháme med a ochutíme kardamomem.

Nápoj nalejeme do sklenic a ozdobíme kousky broskví a celými mátovými lístky.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Podmáslí s mátou a broskvemi

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.