Podkrkonošská vopiška

Krkonošská klasika s houbami a kysanou smetanou.


2.9869x
20 min

Postup přípravy

Zeleninu a houby očistíme a nakrájíme. Do osolené vody s kmínem dáme vařit nadrobno nakrájené brambory, houby a cibuli. Připravíme růžovou jíšku ze sádla a mouky. Polévku zahustíme a ochutíme bujonovou kostkou. Nakonec do polévky přidáme utřený česnek a čerstvý libeček. Podkrkonošskou vopišku můžeme doplnit vejcem rozšlehaným se smetanou.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Podkrkonošská vopiška

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena