Plzeňské zelí s cibulí a klobáskou

Rychlý oběd nebo večeře.


3.296x
20 min

Postup přípravy

Zelí očistíme a nakrouháme na tenké nudličky. Cibule oloupeme. Dvě nasekáme nadrobno, třetí nakrájíme na tenká půl kolečka. Klobásy nakrájíme na kolečka nebo kostičky.

Ve vyšší pánvi rozehřejeme sádlo a cibuli nasekanou nadrobno na ní zpěníme. Přidáme zelí, ochutíme solí, kmínem, pepřem, octem, cukrem a krátce podusíme.

Na druhé pánvi opečeme klobásy a vmícháme je do zelí.

Plzeňské zelí s klobáskou na talířích posypeme cibulí. Podávat můžeme buď s vařeným bramborem nebo jenom s chlebem.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plzeňské zelí s cibulí a klobáskou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena