Plovdivské maso s česnekem

Recept na chutný oběd nebo večeři z vepřového masa.


4.04x
45 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
2 kscibule
3 lžičkyrajčatový protlak
600 gvepřová plec

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Vepřovou plec nakrájíme na drobné kousky. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme.

Cibuli osmažíme na tuku dorůžova, přidáme nakrájené maso a opečeme. Potom přidáme rajčatový protlak, 2 stroužky prolisovaného česneku, mletou papriku, sůl a podlijeme vodou. Maso dusíme doměkka, pak vyjmeme stranou.

Šťávu zahustíme jíškou, přidáme prolisovaný stroužek česneku a provaříme asi 10 minut. Poté omáčku přecedíme a ještě 10 - 15 minut provaříme, než nám vystoupí tuk na povrch omáčky. Dosolíme, vložíme maso a prohřejeme.

Plovdivské maso s česnekem podáváme s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plovdivské maso s česnekem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena