Plný pekáč

Vepřové maso pečené na bramborách s cibulí. Vše zalité smetanou. Maso můžeme použít i kuřecí.


2.9741x
30 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Skládáme střídavě do pekáče, začínáme a končíme brambory. Sypeme solí a kmínem (drceným). Okořeněné maso dáme na brambory a vše zalijeme šlehačkou. Až maso zrůžoví obrátíme jej. Pečeme asi hodinu.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plný pekáč

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.