Plný pekáč

Vepřové maso pečené na bramborách s cibulí. Vše zalité smetanou. Maso můžeme použít i kuřecí.


2.9741x
30 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Skládáme střídavě do pekáče, začínáme a končíme brambory. Sypeme solí a kmínem (drceným). Okořeněné maso dáme na brambory a vše zalijeme šlehačkou. Až maso zrůžoví obrátíme jej. Pečeme asi hodinu.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plný pekáč

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena