Plněný patizon

Vyzkoušejte zajímavou chuť, kterou tento recept po přípravě nabízí.


4.224x
45 min

Postup přípravy

Patizony oloupeme a rozkrojíme. Dužinu s jadérky částečně vydlabeme, osolíme a naplníme masovou směsí. Dužinu nakrájíme nadrobno a odložíme si ji, bude součástí náplně. Připravíme si masovou náplň. Vepřové maso umeleme a dobře promícháme s rozetřeným česnekem, oloupanou a nasekanou cibulkou. Masovou směs osolíme, přidáme na proužky nakrájenou slaninu a zlehka promícháme s nadrobno nakrájenou patizonovou dužinou bez jadérek. Plněné patizony vložíme do vymaštěného pekáče, podlijeme a upečeme ve vyhřáté troubě. Podáváme s uvařenými brambory a čerstvou zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněný patizon

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena