Plněný patizon

Vyzkoušejte zajímavou chuť, kterou tento recept po přípravě nabízí.


4.224x
45 min

Postup přípravy

Patizony oloupeme a rozkrojíme. Dužinu s jadérky částečně vydlabeme, osolíme a naplníme masovou směsí. Dužinu nakrájíme nadrobno a odložíme si ji, bude součástí náplně.

Připravíme si masovou náplň. Vepřové maso umeleme a dobře promícháme s rozetřeným česnekem, oloupanou a nasekanou cibulkou. Masovou směs osolíme, přidáme na proužky nakrájenou slaninu a zlehka promícháme s nadrobno nakrájenou patizonovou dužinou bez jadérek.

Plněné patizony vložíme do vymaštěného pekáče, podlijeme a upečeme ve vyhřáté troubě. Podáváme s uvařenými brambory a čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněný patizon

Zpět na recept