Vaření.czReceptyPlněný květák v trojobalu

Plněný květák v trojobalu

Celý květák plněný mletým masem a obalovaný v trojobalu.


3.135x
45 min

Postup přípravy

Květák očistíme, vcelku povaříme v osolené vodě. Necháme okapat a vychladnout. Směs mletého masa ochutíme jakýmkoliv oblíbeným kořením, můžeme mírně posolit. Květák v celku plníme směsí z mletého masa. Směs vkládáme mezi růžičky, dáváme pozor, aby se nám květák nerozpadl. Celý květák obalujeme v trojobalu a smažíme. Použijeme buďto fritovací hrnec nebo hlubokou pánev. Smažíme dozlatova. Jako vhodnou přílohu k plněnému květáku volíme bramborovou kaši, vařený brambor a ochutíme tatarskou omáčkou. Květák podáváme krájený na plátky. Vytvoří krásnou mozaiku. Nakonec můžeme posypat čerstvou pažitkou.
user-icon

autor kabinkar

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněný květák v trojobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena