Plněný chléb

Bochník chleba se zářezy, které plníme mozzarellou, uzenou šunkou a rajčaty. Pečeme v alobalu na rožni.


3.0732x
30 min

Postup přípravy

Bochník bílého chleba nakrojíme tak, abychom ho neprořízli a 1,5 cm plátky držely pohromadě.

Sýr necháme okapat. Mozzarellu nakrájíme na plátky, stejně tak omytá rajčata. Osolíme a opepříme a do bochníku střídavě vkládáme plátky rajčete, mozzarelly a šunky.

Česnek prolisujeme a rozetřeme ho s olejem.

Naplněný chléb položíme na plát alobalu a zakapeme česnekovým olejem, alobal uzavřeme a chleba rozpékáme z obou stran asi 4 minuty na rožni.

Alobal odstraníme, plněný chléb zakapeme octem a podáváme sypaný čerstvou petrželkou nebo bazalkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněný chléb

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.