Plněný chléb

Bochník chleba se zářezy, které plníme mozzarellou, uzenou šunkou a rajčaty. Pečeme v alobalu na rožni.


3.0732x
30 min

Postup přípravy

Bochník bílého chleba nakrojíme tak, abychom ho neprořízli a 1,5 cm plátky držely pohromadě. Sýr necháme okapat. Mozzarellu nakrájíme na plátky, stejně tak omytá rajčata. Osolíme a opepříme a do bochníku střídavě vkládáme plátky rajčete, mozzarelly a šunky. Česnek prolisujeme a rozetřeme ho s olejem. Naplněný chléb položíme na plát alobalu a zakapeme česnekovým olejem, alobal uzavřeme a chleba rozpékáme z obou stran asi 4 minuty na rožni. Alobal odstraníme, plněný chléb zakapeme octem a podáváme sypaný čerstvou petrželkou nebo bazalkou.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněný chléb

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena