Plněný cejn na grilu

Jeden z mých nových receptů.


4.611x
60 min
1×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
sůl
2 kspaprika
2 kscibule
20 dkgžampiony
grilovací koření
citronová šťáva
rybí koření
3 kscejn

Postup přípravy

Očištěné ryby osolíme a pokapeme citronem a necháme uležet. Mezitím si očistíme zeleninu a nakrájíme ji na kolečka. Žampiony nebo jiné houby povaříme 5 minut v osolené vodě. Hodně propláchneme studenou vodou a přidáme do misky i se zeleninou. Promícháme a okořeníme rybím kořením. Cejna posypeme ze všech stran grilovacím kořením a jeho břišní dutinu naplníme připravenou směsí. Plněného cejna zabalíme do alobalu a dáme péct na gril. Stačí deset minut z každé strany. Plněného cejna na grilu podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor sylver

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněný cejn na grilu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena