Vaření.czReceptyPlněné vepřové řízky s omáčkou

Plněné vepřové řízky s omáčkou

Plněné vepřové řízky, které podáváme s připravenou studenou omáčkou.


5.01x
60 min

Ingredience

4 plátkyšunka
2 lžičkygrilovací koření
4 lžícebílý jogurt
4 plátkytvrdý sýr
4 lžícetatarská omáčka
4 lžíceostrý kečup
4 ksvepřový řízek
1 kspaprika kapie

podle chuti

sůl
mletý pepř

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Očištěné řízky osušíme, ostrým nožem v nich prořízneme kapsu a maso naklepeme. Kapsy v mase rozevřeme, vytřeme grilovacím kořením, vložíme do nich plátek šunky, plátek sýra a kousek papriky. Otvor v mase spíchneme párátkem, povrch osolíme a opepříme. Naplněné vepřové řízky v horkém oleji pomalu smažíme po obou stranách, aby se maso důkladně propeklo. Tatarskou omáčku smícháme s ostrým kečupem a jogurtem nebo zakysanou smetanou, podle potřeby dochutíme. Plněné vepřové řízky podáváme s připravenou omáčkou. Podáváme s vařenými brambory a v závěru ozdobíme vepřové řízky s omáčkou čerstvou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněné vepřové řízky s omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena