Vaření.czReceptyPlněné rolky v česnekovém těstíčku

Plněné rolky v česnekovém těstíčku

Vepřové maso plněné sýrem a drůbežím masem.


3.810x
60 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
sůl
1 ksHermelín
200 gkuřecí prsa
6 plátkůanglická slanina
1 kspaprika červená
600 gvepřová kýta
1 kstvarůžkový sýr
6 plátkůsýr na toasty

těstíčko

4 stroužkyčesnek
sůl
3 ksvejce
mléko
hladká mouka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na šest plátků, naklepeme a osolíme z obou stran. Papriku zbavíme semínek a odkrojíme z ní šest pruhů. Hermelín a kuřecí maso, které mírně naklepeme a osolíme, nakrájíme na šest kusů. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Připravíme si těstíčko. Vejce, mléko, mouku a česnek se solí umícháme do hladkého těstíčka. Plátek vepřového masa potřeme česnekem a tvarůžkovým sýrem. Na to položíme plátek anglické slaniny, plátek sýra, naklepané kuřecí maso, kousek hermelínu a papriky. Zamotáme a spojíme párátky. Takto připravíme všechny plátky, které potom obalujeme v česnekovém těstíčku. Plněné rolky v česnekovém těstíčku smažíme ve fritovacím hrnci nebo ve vyšší vrstvě oleje, aby se maso dobře prosmažilo. Plněné rolky v česnekovém těstíčku podáváme s brambory a čerstvou zeleninou nebo se zeleninovým salátem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněné rolky v česnekovém těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena