Známý recept upravený pro přípravu v pomalém hrnci, s omáčkou z čerstvých rajčat.
200 ml | vývar |
1 ks | vejce |
7 ks | paprika |
1 kg | rajčata |
2 ks | cibule |
1 lžíce | mouka hladká |
5 kuliček | pepř celý |
2 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
500 g | mleté maso |
1 lžička | sladká mletá paprika |
4 plátky | toastový chléb |
1 lžíce | sádlo nebo olej |
podle potřeby | |
---|---|
sůl | |
mléko | |
podle chuti | |
majoránka | |
pepř mletý |
autor Scarlett
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.