Tento recept zvládne i začátečník, není to tradiční recept, ale líbí se mi na něm, že jídlo chutná výborně a není potřeba nic pasírovat. Obvykle bývá maso v plněných paprikách bez chuti, v této rajské by se klidně dalo jíst i samotné, protože samo o sobě má chuť a omáčka je také skvělá. Doporučuji zkusit.
Oblíbené retro: Jak se dělají plněné papriky a proč se do nich přidává rýže?
Paprikové lusky plněné mletým masem a rajská omáčka platí za klasiku českých jídelen a kantýn. Svou slávu si však stále drží i na stolech doma nebo v restauracích jako součást poledních menu. S úspěchem je však můžete i obměňovat. Podávejte ji třeba bez omáčky, plňte nápaditými nádivkami s obilovin, masa i tofu.
Autor:Akinna




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena