Plněné papriky jako předkrm

Recept na zcela jinou úpravu plněných paprik, vhodný jako předkrm.


5.07x
45 min
1×

Ingredience

4 kspaprika

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

náplň

100 gmáslo
1 kscibule
4 ksvejce natvrdo
3 lžičkystrouhaný křen
150 gměkký salám
4 kstavený sýr (trojúhelníček)

Postup přípravy

Paprikám odkrojíme konce se stopkou, zbavíme je jadérek, vnitřky mírně posolíme a jemně potřeme hořčicí.

Máslo vymícháme do pěny, přidáme tavený sýr, nadrobno nakrájenou cibuli a salám, křen, nasekaná vajíčka, jemně osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme, znovu ochutnáme, případně dochutíme solí a pepřem a necháme asi 1/2 hodiny v chladnu odstát. Po určené době směs jemně promícháme a plníme do paprikových lusků.

Plněné papriky krájíme trochu šikmo na plátky a podáváme jako předkrm s čerstvým pečivem.
user-icon

autor ejmik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněné papriky jako předkrm

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká