Vaření.czReceptyPlněné papriky jako předkrm

Plněné papriky jako předkrm

Recept na zcela jinou úpravu plněných paprik, vhodný jako předkrm.


5.07x
45 min
1×

Ingredience

4 kspaprika

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

náplň

100 gmáslo
1 kscibule
4 ksvejce natvrdo
3 lžičkynastrouhaný křen
150 gměkký salám
4 kstavený sýr (trojúhelníček)

Postup přípravy

Paprikám odkrojíme konce se stopkou, zbavíme je jadérek, vnitřky mírně posolíme a jemně potřeme hořčicí. Máslo vymícháme do pěny, přidáme tavený sýr, nadrobno nakrájenou cibuli a salám, křen, nasekaná vajíčka, jemně osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme, znovu ochutnáme, případně dochutíme solí a pepřem a necháme asi 1/2 hodiny v chladnu odstát. Po určené době směs jemně promícháme a plníme do paprikových lusků. Plněné papriky krájíme trochu šikmo na plátky a podáváme jako předkrm s čerstvým pečivem.
user-icon

autor ejmik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněné papriky jako předkrm

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena