Na obrázku to vypadalo tak lákavě, že jsem se ve svém pečícím nadšení, které mne přepadá pouze jednou za rok začátkem prosince, rozhodla pro škebličky. Chuťově výborné, jenom se mi neotevřely a nevypadají tedy jako škebličky, ale spíš jako maličké pirožky. Nicméně recept je skvělý a nápaditý a díky zan něj!
hrosina
Vyzkousela jsem, prvni plech nedopeceny, i kdyz jsem protahla dobu peceni, napln byla spalena a testo nedopecene. Prodlouzila jsem dobu asi tak na 11-12 min. Ale nakonec se celkem povedlo. Moc dobre,pristi rok upecu znova.
Ladi
Těsto mi přijde hodně řídké, a náplň ještě více, asi lepší dát o jeden žloutek méně, jinak dobré.
blanka
mušličky dělám už tři roky a jsou výborné; když se dá náplně málo, tak se neotevřou (mají být otevřené); jeden rok jsem dokonce do náplně otevřené mušličky vmáčkla cukrovou perličku - vypadalo to úžasně
F-antasy
letos už je mám hotové a jsou dobré ono to chce té náplně méně jak více.