4 porce vepřových kotlet plněných mletým masem.
sůl | |
1 ks | vejce |
strouhanka | |
majoránka | |
0.5 ks | cibule |
mletý pepř | |
hořčice plnotučná | |
50 g | mleté maso |
4 ks | vepřová kotleta |
Mleté maso dáme do misky, přidáme velmi jemně nakrájenou cibuli a rozmícháme s 1 vajíčkem. Zahustíme podle potřeby strouhankou, ochutíme rozemnutou majoránkou, mletým pepřem a solí.
Kotlety vykostíme, po straně prořízneme kapsu, kterou naplníme směsí mletého masa, otvor uzavřeme párátkem, kotlety opepříme a osolíme a vložíme do fritovacího hrnce. V rozpáleném tuku fritujeme při 170°C asi 7 minut.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena