Plněné datle s mascarpone a vlašskými ořechy

Delikátní jednoduchá chuťovka z datlí, které můžeme přichystat i na Vánoce jako drobné cukroví.


4.610x
15 min

Postup přípravy

Do mísy dáme mascarpone a moučkový cukr. Promícháme a přidáme sůl, mletou skořici a lžičku rumu. Namícháme do krému.

Datle nožíkem otevřeme na půlky, ale neodřízneme druhou půlku. Odstraníme střed - jádro.

Cukrářský sáček naplníme dochuceným mascarpone a vyplníme poloviční datle.

Datle s mascarpone ozdobíme půlkou vlašského ořechu.

Plněné datle s mascarpone a vlašskými ořechy uložíme do lednice alespoň na 2 hodiny a vytáhneme 10 minut před podáváním.

user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněné datle s mascarpone a vlašskými ořechy

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Ostatní