Plněné bagety

Elegantní spojení hub a cukety zabalené do křupavé bagety.


3.811x
45 min

Postup přípravy

Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Housky nakrájíme na kostičky a cuketu nahrubo nastrouháme.

Do oleje dáme cuketu a na mírném ohni dusíme do odpaření vody. Na rozehřátém oleji podusíme doměkka houby. Houby smícháme s cuketou i houskami a přidáme vejce. Směs ochutíme solí, pepřem, majoránkou i česnekem a necháme asi 15 minut odležet.

Potom ze směsi tvarujeme menší karbanátky a na rozehřátém oleji je opečeme do zlatohněda.

Bagety (celozrnné, žitné) rozřízneme a vyložíme salátem. Na salát rozložíme karbanátky a ozdobíme kolečky rajčat a cibule. Podle chuti na plněné bagety přidáme kečup nebo hořčici.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněné bagety

Zpět na recept