Vepřová panenka naplněná pikantní nádivkou z krůtích nebo drůbežích jater, žampionů, mandlí a oliv.
olej | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
voda na podlití | |
900-1000 g | vepřová panenka |
nádivka | |
---|---|
1-2 ks | vejce |
20 g | máslo |
70 g | mandle |
200 g | žampiony |
200 g | krůtí játra (drůbeží) |
70 g | olivy bez pecek |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.