Plněná sekaná

Sekanou většinou plníme párkem a vajíčky, ale tahle je plněná vařenými těstovinami, sýrem a rajským protlakem.


3.0540x
120 min

Postup přípravy

Mleté maso smícháme s nakrájenými rohlíky, které jsme namočili v mléce. Přidáme vejce, osolíme, opepříme, přidáme koření na mleté maso a pokrájenou cibulku. Zahustíme podle potřeby strouhankou. Těstoviny uvaříme dopoloměkka a necháme vychladnout. Na másle necháme opéct cibulku a předehřejeme troubu na 200 st. Maso rozetřeme na alobal asi v dvoucentimetrové vrstvě, do středu rozložíme těstoviny, zakryjeme sýrem, pokapeme protlakem a posypeme osmahnutou cibulkou, petrželkou. Maso sbalíme, přeneseme do pekáčku, vyndáme alobal a pečeme na rozpuštěném másle za občasného podlévání asi 80 minut.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněná sekaná

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena