Plněná cibule vepřovým masem

Lahůdková cibule jako potěcha pro všechny smysly.


2.962x
35 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, kořínky velmi opatrně odřízneme, aby jednotlivé vrstvy cibule držely pohromadě a nerozpadaly se. Z vršků cibulí odkrojíme malá víčka a opatrně vybereme vnitřky, aby bylo možné je naplnit.

Vnitřky cibulí nasekáme najemno. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Mleté maso dáme do mísy, přidáme cibuli, česnek, vejce, krupici, sůl a mletý pepř a vše důkladně promícháme.

Směsí naplníme připravené cibule, osolíme, opepříme a narovnáme do zapékací misky vytřené olivovým olejem.

Pečeme doměkka v dobře vyhřáté troubě.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněná cibule vepřovým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.