Placičky tandoori z hovězího masa

Recept je pro zkušenější kuchtíky, zato potěší perfektní chuť a sytost pokrmu.


3.620x
60 min

Postup přípravy

Příprava dresinku: Do misky vložíme jogurt, koriandr, kmín a čili koření a dobře promícháme. Misku přikryjeme a dáme chladit.

Hovězí maso smícháme s česnekem, strouhankou, vejcem a sójovou omáčkou. Ze směsi vytvoříme čtyři placičky.

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje na mírnou teplotu. Připravené placičky pečeme z obou stran 4 - 5 minut, dokud nejsou dostatečně propečené.

Do rozkrojené bagety položíme list salátu, plátky rajčat, 2 plátky okurky, připravenou placičku a lžíci dresinku. Sendvič zakryjeme druhou půlkou bagety a podáváme.

Recept vystačí na jídlo pro 4 osoby.

Zdroj: Nakladatelství Rebo, edice Kuchařka pro labužníky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Placičky tandoori z hovězího masa

Zpět na recept