Pizza z nejlepšího nekynutého těsta

Nekynuté těsto na pizzu je velice chutné a tenké, jak to máme rádi. Snadný a rychlý recept na dobré pohoštění.


3.727x
35 min

Postup přípravy

Smícháme dohromady hladkou mouku, sůl, olivový olej a vodu. Těsto prohněteme a rozválíme válečkem na plát.

Vyválený plát potřeme kečupem, na kečup položíme plátky šunky a dále přidáme to, co máme rádi. Já na šunku dávám mandarinky nebo ananas a také čínský salát. Vše posypeme pizza kořením nebo oreganem majoránkou a tymiánem. Nakonec posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a dáme péct.

Pizzu pečeme v předehřáté troubě při 150 °C asi 13 minut.

Pizzu z nejlepšího nekynutého těsta ihned po upečení podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pizza z nejlepšího nekynutého těsta

Zpět na recept