Výborná a rychlá chuťovka na oslavy. Vhodná i pro vegany.
1 balení | listové těsto (400g) |
0.5 hrnku | rajčatová pasata |
2 stroužky | česnek prolisovaný |
2 lžíce | olivového oleje |
1 lžička | oregano sušené |
1 špetka | sůl |
Těsto vyválíme a potřeme ho směsí z rajského protlaku, prolisovaného česneku a koření. Nakrájíme na proužky široké zhruba 2 cm, poté poskládáme do tvaru stromečku a nakonec propíchneme uprostřed špejlí.
Takto připravené stromečky dáme na pečící papír a pečeme ve vyhřáté troubě na 220 °C zhruba 15 minut.
8 skvělých receptů z listového těsta nasladko i naslano
V dnešním článku se zaměříme na listové těsto a jeho tvárnost. Pokud při pečení sáhneme po hotovém listovém těstě, příprava moučníků, dezertů i slaných chuťovek z listového těsta je opravdu hračka. Výsledek se nedá zkazit a je rychlou volbou pro nečekané návštěvy.
autor Jitka Langeová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.