Pizza s kyselým zelím

Netradiční recept na domácí pizzu s kysaným zelím, cibulí, uzeninou a sýrem.


3.76x
45 min

Postup přípravy

Cibuli pokrájíme nadrobno, uzeninu na kousky a sýr eidam nastrouháme. Na velký plech dáme pečící papír. Na něj rozložíme dva pláty kupovaného těsta na pizzu. Těsto malinko mázneme kečupem. Kyselé zelí vyndáme z láhve a v cedníku ho prolijeme tekoucí vodou, kterou poté zlehka vymačkáme.

Zelí rozložíme po celé ploše těsta. Na vrstvu zelí rozložíme pokrájenou cibuli a na ni navrstvíme nakrájenou uzeninu. Celé to hojně posypeme nastrouhaným sýrem. Povrch malinko posypeme majoránkou a celou plochu zlehka polijeme šlehačkou.

Pizzu dáme do trouby na 200 °C a pečeme do té doby než povrch zrůžoví.

Pizzu s kyselým zelím ihned podáváme na stůl k jídlu.
user-icon

autor Moravanda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pizza s kyselým zelím

Zpět na recept