Pivní kuřecí rarášci

Rychlé a nenáročné hlavní jídlo nebo chuťovka pro návštěvu.


3.1112x
30 min

Postup přípravy

Neprve si připravíme těstíčko. Vejce si rozklepneme do misky a rozkvedláme. Přišleháme sójovou omáčku, hořčici a pivo. Nakonec do směsi vmícháme hladkou mouku a důkladně rozmícháme, aby v těstíčku nebyla žmolky.

Kuřecí prsa očistíme, omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Nakrájíme je na medailonky (nudličky nebo je necháme vcelku), opepříme a naložíme je do připravené směsi. Maso by mělo zůstat naložené nejméně 3 hodiny. Nejlepší je to však přes noc.

Druhý den si rozpálíme pánev s olejem a maso prudce opečeme.

Podáváme s pečeným bramborem, hranolky nebo zeleninovou oblohou.
user-icon

autor sladkova.i


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pivní kuřecí rarášci

Zpět na recept