Pivní kuřecí rarášci

Rychlé a nenáročné hlavní jídlo nebo chuťovka pro návštěvu.


3.1112x
30 min

Postup přípravy

Neprve si připravíme těstíčko. Vejce si rozklepneme do misky a rozkvedláme. Přišleháme sójovou omáčku, hořčici a pivo. Nakonec do směsi vmícháme hladkou mouku a důkladně rozmícháme, aby v těstíčku nebyla žmolky. Kuřecí prsa očistíme, omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Nakrájíme je na medailonky (nudličky nebo je necháme vcelku), opepříme a naložíme je do připravené směsi. Maso by mělo zůstat naložené nejméně 3 hodiny. Nejlepší je to však přes noc. Druhý den si rozpálíme pánev s olejem a maso prudce opečeme. Podáváme s pečeným bramborem, hranolky nebo zeleninovou oblohou.
user-icon

autor sladkova.i

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pivní kuřecí rarášci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena