Pivní chléb se smaženou cibulkou

Chutný cibulový chléb, na kterém vyniknou nejenom masové a salámové pomazánky, ale i sýr. Recept pro domácí pekárnu.


5.03x
15 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji osmažíme dozlatova. Jablko nastrouháme.

Do pekárny dáme ingredience v následujícím pořadí - pivo, sůl, cukr, kmín, smaženou cibuli, nastrouhané jablko, polohrubou mouku (3 a 1/3 hrnku) a droždí. Zapneme pekárnu na základní program a čekáme, až bude chléb upečený. K patnáctiminutové době přípravy musíme připočítat dobu provozu pekárny a dobu chladnutí chleba.

Pivní chléb se smaženou cibulkou z domácí pekárny podáváme podle chuti s různými pomazánkami a sýry.
user-icon

autor Vlasta


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pivní chléb se smaženou cibulkou

Zpět na recept