Pivní chléb s hořčicí

Netradiční, přesto velice chutný chléb.


4.17x
90 min

Ingredience

1 lžičkasůl
1 lžícemelasa
2 lžíceslunečnicový olej
2 hrnkyhladká mouka
0.5 hrnkuvlažná voda
3 lžičkydijonská hořčice
0.5 lžičkysušené droždí
1.5 hrnkucelozrnná pšeničná mouka
1 hrneksilné černé pivo

Postup přípravy

Do pečící nádoby vložíme nejprve pivo, poté vodu, olej, sůl, melasu, mouky a nakonec droždí. Na pečení chleba zvolíme základní program, velikost střední (1 kg) a kůrku střední. Po zaznění signálu přidáme hořčici. Po ukončení programu pivní chléb s hořčicí vyjmeme a necháme vychladnout. Pivní chléb s hořčicí podáváme s čímkoliv jako běžný chléb nebo jako přílohu.
user-icon

autor Evicka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pivní chléb s hořčicí

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena