Vaření.czReceptyPiškotový korpus s krémem a ovocem

Piškotový korpus s krémem a ovocem

Jednoduchý a levný dezert. Korpus naplněný krémem a doplněný chutí ovoce nemá chybu.


4.219x
30 min
1×

Ingredience

těsto

10 lžiccukr
5 ksvejce
1 balíčekprášek do pečiva
10 lžicpolohrubá mouka
10 lžicteplá voda

krém

0.2 kostkymáslo
1 balíčekvanilkový cukr
1 balíčekvanilkový pudinkový prášek

náplň

marmeláda

na ozdobu

čerstvé ovoce

Postup přípravy

Příprava korpusu: Teplou vodu, cukr, polohrubou mouku, vejce a prášek do pečiva smícháme a vyšleháme do hladkého těsta. Korpus upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem. Během pečení si připravíme vanilkový krém z pudinkového prášku, másla a vanilkového cukru. Korpus v půlce rozkrojíme, namažeme marmeládou a přiklopíme vrchním dílem korpusu, který potřeme vanilkovým krémem. Ozdobíme čerstvým ovocem. Piškotový korpus s krémem a ovocem můžeme vymyslet na sto způsobů - použít jakékoliv ovoce, čerstvé či kompotované.
user-icon

autor milan965


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Piškotový korpus s krémem a ovocem

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena