Piškotová roláda s čokoládovým krémem

Recept na jemnou piškotovou roládu s čokoládovým krémem, která je vynikající pro různé slavnostní okamžiky.


3.76x
120 min

Postup přípravy

Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny a po lžících přidáváme polohrubou mouku.

Těsto vylijeme na pečicí papír rozložený na plechu a dáme péct do předehřáté trouby. Upečený piškotový plát ihned smotáme i s pečicím papírem do rolády.

Smetanu svaříme s cukrem, nalijeme na rozlámanou čokoládu, necháme rozpustit a vymícháme do hladkého krému. Čokoládový krém necháme vychladnout a poté vyšleháme do pěny. Z plátu sejmeme pečicí papír, plát potřeme krémem a takto připravený piškot znovu smotáme.

Piškotovou roládu s čokoládovým krémem nakrájíme a podáváme jako jemný moučník ke slavnostním příležitostem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Piškotová roláda s čokoládovým krémem

Zpět na recept